Konkurrenceregler

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 8. Januar 2018 til den 12. marts 2018 kl. 12.00. 

Arrangør: Konkurrencen udbydes af AXA, Lantmännen Cerealia A/S, med adresse Møllegade 12, 7100 Vejle, Danmark (i det følgende beskrevet som ”AXA”).

Hvem kan deltage:
Kun personer over 18 år, bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Lantmännen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Sådan deltager du:
Du skal gå ind på AXAs hjemmeside. For at deltage i konkurrencen skal du på hjemmesidens konkurrenceside svare på konkurrencens spørgsmål. Ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig via kommentarfeltet hvis du bliver den heldige vindere af konkurrencen.

Udtrækning af vinder:
Lodtrækningen sker blandt alle de deltagere, som skriver det rigtige svar i kommentarfeltet på konkurrencesiden. Vinderne kontaktes via de kontaktoplysninger man har skrevet på konkurrencesiden. Alle de kontaktoplysninger der indgives vil efter konkurrencen udløber blive slettet. Der trækkes 1 vinder i konkurrenceperioden. 

Præmien:
Præmien er en personlig coaching session med Chris Macdonald. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Vinderen accepterer nødvendige ændringer i gevinsten, som er betinget af faktorer, der ligger uden for AXAs indflydelsesområde.

Vinderen meddeles direkte via e-mail eller telefon at de har vundet.

Vinderen får direkte kontakt oplysninger til Chris Macdonald hvorefter vinderen og Chris Macdonald aftaler tidspunkt for coaching session. Coaching sessionen vil blive gennemført i København. Vinderen afholder selv transportudgifter til og fra københavn.

Brug af persondata:
De oplysninger, som deltagerne indsender om sig selv i forbindelse med deltagelse i konkurrencen behandles med henblik på administrationen af konkurrencen, herunder omfattes administration af indsendte konkurrencebidrag og offentliggørelse af vinderen, samt information til vinderen om gevinsten.

Ved at deltage i konkurrencen samtykker deltageren i at AXA (Lantmännen Cerealia AB) må offentliggøre deltagerens navn, efternavn, sted og konkurrencer på deres eget medie: (axa-morgenmad.dk), og Facebook-side for at annoncere vinderen af konkurrencen og til markedsføringsformål som er relateret til konkurrencen.

Deltagere der anmoder om korrektion af ukorrekte personoplysninger eller ønsker at modtage flere oplysninger om behandlingen af deres personoplysninger, kontakt AXA på e-mail: rikke.andersen@lantmannen.com

Ved at acceptere disse vilkår accepterer deltageren behandlingen af personlige data i forbindelse med konkurrencen som beskrevet ovenfor.

AXA forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles derfor fortroligt. 

Ansvar og rettigheder:

  • AXA er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.
  • Ved mistanke om snyd i konkurrencen forbeholder AXA sig retten til at ekskludere deltagere uden varsel.
  • Ved deltagelse i konkurrencen accepteres ovenstående konkurrencebetingelser.