Havresmuldrekage med æble og kanel

En klassisk smuldrekage med havregryn, som har en dejlig smag af kanel og kardemomme. Havren giver ekstra smag og en dejlig konsistens!

Rating
3,0/5 based on 5956 votes.
  • 40 minutter
  • 8 portioner
INGREDIENSER
  • 3-4 æbler
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 4 spsk. sukker
  • 1 ½ dl AXA Havregryn
  • 1 ½ dl hvedemel
  • ½ dl sukker
  • 125 g smør
Sådan gør du

1. Skær æblerne i skiver. Bland æbler, kanel, kardemomme og sukker i en ovnfast form.

2. Bland havregryn, hvedemel og sukker i en skål.

3. Tilsæt smørret, som er skåret i små stykker, og ælt det sammen til en smuldredej.

4. Fordel smuldredejen over æblerne.

5. Bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.