Mysliskål med avokado kakao creme

Rating
3,1/5 based on 497 votes.
  • 2 timer, 30 minutter
  • 6 stk.
INGREDIENSER

Mysliskål:

Avokado kakao creme:

  • 120 g avokado (moden)
  • 200 g banan (gerne overmoden)
  • 3 stk. dadler uden sten
  • 20 g kakao pulver
  • 200 g Skyr
  • 25 g appelsinsaft friskpresset
  • Lidt lime saft efter smag
Sådan gør du

Mysliskål:

1. Start med at mose bananerne med vaniljen, kanel og salt. Kom herefter mysli i banan pureen, og vend det godt sammen.

2. Lad det hvile en times tid, eller gerne til dagen efter på køl.

3. Smør 6 stk. muffins forme og fordel mysli dejen heri. Tryk massen op af siderne på formen og sørg for at få ens tykkelse på siderne såvel som i bunden (dette gør afbagningen nemmere).

4. Kom de forede forme på frys i 10-15 min. Dette mindsker risikoen for at siderne glider ned.

5. Bag dem i varmlufts ovn ved 170 grader i 25-30 min.

6. For en sprødere bund 160 grader i 35-40 min.

Avokado kakao creme:

Blend alle ingredienser til en lækker ensartet masse.

Anret dem i de sprøde mysli skåle

Pynt med friske bær og citronmelisse