Stegt kylling med fersken salat

Rating
3,1/5 based on 206 votes.
  • 30 minutter
INGREDIENSER

Salat:

  • ½ hoved hjertesalat
  • 50 g rucola
  • 50 g forårsløg
  • 2 stk. friske ferskner
  • 100 g hytteost drænet (skylles i en si)
  • 50 g bred bladet persille
  • 30 g ristede græskarkerner
  • Havsalt og friskkværnet hvid peber

Dressing:

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • Havsalt og friskkværnet peber
Sådan gør du

1. Vend kyllingebrysterne i myslien og steg dem på en mellem varm stegepande. Pas på de ikke brænder.

2. Kom dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 min., alt efter størrelsen på kyllingen.

3. Imens deles ferskner i halve, de grilles på en varm grill pande eller stegepande, til de er flotte gyldne.

4. Snit hjertesalaten og skyl den sammen med rucolaen. Skyl og snit forårsløg, hak persillen.

5. Dressingen røres sammen.

6. Mariner den blandede salat i dressingen og anret den på en tallerken langs den ene side og drys de ristede græskarkerne over. Skær kyllingen på tværs i tre stykker og plaser den ved siden af salaten.