Davosgrød (kold havregrød med yoghurt)

Et mættende og sundt mellemmåltid, ja eller morgenmad, som kan holde sig flere dage i køleskabet. Nemt at forberede aftenen før og fyldt med frugt og bær.

Rating
3,0/5 based on 5983 votes.
  • 5 minutter + natten over
  • 1 stk
INGREDIENSER
  • 4 dl AXA Havregryn eller müsli efter eget valg
  • 4 dl mælk
  • 1 revet æble
  • 1 dl grofthakkede hasselnødder
  • 150 g finthakket frisk frugt og/eller bær 
  • 2 dl yoghurt naturel 3 %
  • 2 spsk. flydende honning
Sådan gør du

1. Riv æblet, og bland det med havregryn/müsli og mælk i en skål. Stil det i køleskabet natten over.

2. Næste morgen: Skær frugten i små stykker (eller brug bær), og læg müsliblandingen og yoghurten lagvis i en dyb tallerken.

3. Hæld flydende honning over. Brug grapefrugt, kiwi, blommer og hasselnødder som topping.