Proteingrød med æble og kvark

Grøden er lavet med mælk og æg og er sprængfyldt med protein. Der er kvark og revet æble oven på grøden, hvilket giver hele 25 gram protein pr. portion. Ønsker du endnu mere protein, skal du lave grøden på vores Proteinhavregryn af havre og ærteflakes.

Rating
3,0/5 based on 5798 votes.
  • 5 minutter
  • 1 stk
INGREDIENSER
  • 1 dl AXA Havregryn eller Proteinhavregryn
  • 2 dl mælk
  • 1 knsp. salt
  • 1 æg

Topping

  • 1 revet æble
  • 3 spsk. hytteost/kvark
  • Kanel 
Sådan gør du

1. Hæld alle ingredienserne i en gryde, og lad det hele koge ved svag varme i ca. 3 minutter.

2. Rør i grøden af og til. Serveres med hytteost eller kvark, revet æble og kanel.